Hur man spelar Penny Slot Machines Online

Multi-line penny spelautomater online kan se komplicerade att spela, men de är verkligen mycket enkel att lära. Nyckeln till att veta hur man spelar penny slots online är att ha en grundläggande förståelse av vinstlinjerna, vadslagning procentsatserna och den bästa delen: bonusfunktioner. Vinstlinjer är olika linjer där symboler måste matcha för att vinna. Penny slots har i allmänhet flera rullar som har mellan nio och mer än 50 vinstlinjer. Spela fler vinstlinjer ger dig en bättre chans att vinna, men det kommer också kosta dig mer.

Till exempel, om du spelar på en 20-raders spelautomat, vadslagning.01 per rad skulle kosta $.20 per spinn. Det är möjligt att träffa bonusen eller andra vinnande kombination genom bara en linje, rekommenderas det att alltid spela den maximala vinstlinjer tillgängliga. Den optimala penny slots strategin är att satsa alla vinstlinjer tillgängliga för att öka din träffsäkerhet. Du bör dock vara försiktig på hur mycket du satsar per rad. Många video slots har myntvärden som går från $.01 till $5.00. Saker kan bli mycket dyrt snabbt om du börja satsa mer än $.01 per rad. Låt oss säga att du är på en 20-line maskin satsa på alla 20 linjer. Noggrant hink om hur öka din insats per rad påverkar din totala insats. Bonusfunktioner är vad som gör penny spelautomater online så populär. Inte bara göra de ge dig ett bra sätt att vinna pengar, men de är oftast mycket underhållande också. Penny slot bonusfunktioner kan delas in i två grupper: på rulle bonusar och off reel bonusar.

På rulle bonusar – uppstå på normala fem snurrande hjul. De vanligaste är free spins funktioner Off reel bonusar – uppstå på en separat bonus skärm. Den populära kära inkluderar plocka en låda och snurra hjulet. För att kvalificera för dessa olika typer av bonusfunktioner, behöver du vanligtvis träffa ett visst antal ”scatter” symboler var som helst på maskinen. För att ta reda på om en viss spelmaskin bonusfunktionen, kan du använda hjälpknappen eller Sök på nätet genom penny slotspelet recensioner avsnittet i den särskilda avdelningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *