Vad du behöver veta om Penny Slot Machines

När du hör om penny spelautomater, är det första som kommer att tänka på en bild av sittande på en maskin, sätta in några koppar ”Abe Lincolns” i maskinen och snurra hjulet i hopp om att vinna en dollar eller kanske mer. Inget kunde vara längre från sanningen. Aktuella slots är multi-line maskiner som kan acceptera många valörer för mynt per linje. De senaste åren tillverkarna har varit att lägga fler linjer till deras spel. De har också ökat mängden mynt som kan spelas på varje rad. Denna innovation främst orsakas av införandet av de ”coinless maskinerna” med bill acceptor och biljett ut utdelningen.

Detta tog bort med behovet av att ha en behållare fylld med riktiga mynt. Bara några år sedan, såg vi nypremiären av nickel slots som antalet mynt som kunde spelas på maskiner ökat. De nya spelen kunde ta så många mynt på en snurr att det blev kostnadseffektivt oöverkomliga för många spelare att spela maximalt mynt till kvartal belopp, så valören av mynt var tappade ner till en nickel. Som nickel spel ökat i popularitet, ville slot skaparna göra maskiner som skulle ta ännu fler mynt per snurr. Igen, några av dessa spel blev för dyrt för den genomsnittliga spelaren att spela maximalt mynt även i nickel nivå, så nästa logiska steg var, återigen, att släppa valören ner till öre. Anledningen till penny spelautomater kallas ”ulv i fårakläder” är det faktum att kostnaden för att spela maximalt mynt per snurr på nya penny spelautomater långt kan överstiga spelar max i en gammal tre-mynt dollar maskin.

Det finns en enarmad bandit på en gaming-show som hade en maxinsats på 1 600 mynt. Det är $16 per spin. Detta är inte genomsnittliga spelet, har många av dem 20 linjer som kan ta upp till 50 nackdelar per rad, vilket skulle vara $10 per snurr. Så om du vill prova på penny spelautomater, se till att närma sig dem med försiktighet. Slå inte bara impulsivt maximal spin knappen eller du kan vara i för en mycket obehaglig överraskning. Läsa och förstå hjälp-skärmen och ta reda på hur många mynt som krävs för att ha en satsning på alla rader, och sedan bestämmer hur många mynt eller krediter du vill riskera per spinn. Du kan välja att börja med två eller tre per rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *